mercredi 26 avril 2017

Seoul's multi-tiered Deep House slopes into a gorgeous grassy roof

This house in Seoul utilizes negative space to create a variety of micro-environments and boost the building's energy efficiency. Architecture firm poly.m.ur designed the Deep House as a single volume that blurs the line between its slanted roof and walls and provides each residential unit with expansive views of the surroundings. The house features a slanted roof which forms stone lovers along the sides of the building. Appropriating a design philosophy based on the idea of dispersing the main...

from Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://ift.tt/2qefjXt
via

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire