vendredi 23 juin 2017

Amazing elevated museum lets you stroll through the treetops in British Columbia

Several elevated gallery spaces of this angular museum meander through a forest in British Columbia. Canadian firm Patkau Architects designed the building to house a private collector's artwork and keep it safe from flooding. An elevated walkway leads to the main entrance of the building, positioned under an angular form clad in pale wooden slates. While the exterior facade, clad in black metal panels, gives the building an artificial appearance, the wood-dominated interior connects it to its...

from Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://ift.tt/2rJSkVn
via

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire