lundi 26 juin 2017

This green-roofed cultural center in Sweden doubles as a vibrant public square

This green-roofed cultural center in Gothenburg doubles as a vibrant public square. The new Culture House, designed by Sweco Architects, grows like an outcrop from the existing hill and blends with the square to form a unified welcoming space. It was chosen as the winning proposal at the competition for the design of the new culture house in Bergsjön. The project aims to combine different functions, weaving storytelling, knowledge and recreation together like a "basket of possibilities". Its...

from Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://ift.tt/2sIfApJ
via

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire